Suudi Prens'ten Yeni Çılgınlık: Arjantin'i Yenen Futbolculara 'Servet' Değerinde Hediye

Suudi Prens'ten Yeni Çılgınlık: Arjantin'i Yenen Futbolculara 'Servet' Değerinde Hediye
Dünya Kupası çılgınlığı devam ederken Suudi Arabistan, geçtiğimiz günlerde Arjantin'i mağlup ederek tüm dünyayı etkilemişti. Bunun üzerine Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ülke genelinde resmi tatil ilan ettiğini duyurmuştu.Yapılan...

Dünya Kupası çılgınlığı devam ederken Suudi Arabistan, geçtiğimiz günlerde Arjantin'i mağlup ederek tüm dünyayı etkilemişti. Bunun üzerine Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ülke genelinde resmi tatil ilan ettiğini duyurmuştu.

Yapılan yeni bir duyuda ise Prens Selman'ın futbolculara Rolls-Royce marka otomobil hediye etmeye karar verdiği açıklandı.

Böylelikle, Arjantin'i 2-1 mağlup eden Suudi Arabistan'da ikinci çılgın karar da küresel çapta tepki çekti.

Hediye Futbolcuları Servet Sahibi Yapacak

Suudi Arabistan Prensi Selman'ın futbolculara hediye edeceği Rolls-Royce markalı araçların fiyatı ise yaklaşık 1 milyon 200 bin dolar civarında. Yani, futbolculara hediye edilecek olan bu araçlar, aslında bir servet kazandıracak diyebiliriz.

Acaba Grup Maçlarında Ne Olacak?

Arjantin'i mağlup ettikten sonra Suudi Arabistan'ın yeni hedefi şimdi grup maçlarında başarılı olmak. Eğer grup maçlarından çıkarsa, ülke çapında verilecek kararlar ve futbolculara verilecek hediyeler şimdiden merak konusu!