Ebru Polat Apartmanındakileri İfşaladı

Ebru Polat Apartmanındakileri İfşaladı
Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile adından sık sık söz ettiren Ebru Polat yeni paylaşımında komşularını ifşa etti.  Alt ve üst katında yaşayan komşularına dair detay veren Ebru Polat “Mahallenin cadı dedikoducu...

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile adından sık sık söz ettiren Ebru Polat yeni paylaşımında komşularını ifşa etti.  Alt ve üst katında yaşayan komşularına dair detay veren Ebru Polat “Mahallenin cadı dedikoducu tipleri olur ya öyleyim” ifadesini kullandı.

Instagram hesabında 4 milyona yakın takipçisi bulunan Polat, cesur pozları ile magazin gündeminden düşmüyor. Takipçilerinin mesajlarını da zaman zaman paylaşan Polat ara sıra da özel hayatında dair itiraflar yapıyor.

"Seni Şikayet Etsem Dünya Ceza Yersin Ama Komşuluğa Yakışmaz"

Polat paylaşımında “Alt katımız yine 10 kişilik çocuklu Arap aileye kiralanmış, ev sahibi sürekli bunu yapıyor cebini düşünüyor yani. Komşular umurunda değil. Her akşam düzenli evde harp, evi yıkışları var. Bana sıkıntı değil de alt kattaki yaşlı amcaya üzülüyorum. Zaten bakıcısı da gece yarıları evden bir yerlere gidiyor inşallah çocukları beni takip ediyordur. İnşallah alt komşu da ediyordur. Ya sevgili komşu seni şikayet etsem dünya ceza yersin ama komşuluğa yakışmaz. Zaten üst katımda da Ruslar güzellik salonu işletiyor o da yasal değil. Mahallenin cadı dedikoducu tipleri olur ya öyleyim" ifadelerine yer verdi.