Edirne Valisi Kırbıyık'tan Ankara'da Önemli Ziyaretler

Edirne Valisi Kırbıyık'tan Ankara'da Önemli Ziyaretler
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret etti.Valilik...

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret etti.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, çeşitli temas ve ziyaret için Ankara'ya giden Vali Kırbıyık, ilk önce Ticaret Bakanı Muş ile görüştü.

Görüşmede, gümrük kapılarındaki çalışmalar, Havsa İç Gümrük Projesi ve bakanlığın şehirdeki diğer yatırımları değerlendirildi.

Vali Kırbıyık sonrasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum ile buluştu.

Sosyal Konut Projeleri Görüşüldü

Vali Kırbıyık ile Bakan Kurum, Kıyık Caddesi Sokak Sağlıklaştırma çalışmaları, Söğütlük Millet Bahçesi çalışmaları ve şehirde yapımı planlanan sosyal konut projeleri hakkında görüştü.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nu da makamında ziyaret eden Kırbıyık, Edirne'de yapımı süren yatırımlar ve yapımı planlanan spor tesisleri ile alakalı değerlendirmeler yaptı.

Programının son kısmında Bakan Soylu'yu ziyaret eden Kırbıyık, Edirne İl Özel İdaresine sağladığı destek ve katkılardan dolayı Bakan Soylu'ya teşekkürlerini iletti.