18 yıl aradan sonra Edirnespor 3. Ligde

18 yıl aradan sonra Edirnespor 3. Ligde
Edirne Belediyesi Edirnespor, 18 yıl aradan sonra 3. lige çıktı. Edirnespor, taraftarlarla birlikte şehir turu atarak bunu kutladı.Edirne Belediyesi Edirnespor’un 18 yıl aradan sonra 3. lige çıkması Edirne’de bayram havası yarattı....

Edirne Belediyesi Edirnespor, 18 yıl aradan sonra 3. lige çıktı. Edirnespor, taraftarlarla birlikte şehir turu atarak bunu kutladı.

Edirne Belediyesi Edirnespor’un 18 yıl aradan sonra 3. lige çıkması Edirne’de bayram havası yarattı. Belediye binası önünde toplanan yönetim ve taraftarlar, 18 yıl aradan sonra 3. lige yükselmelerini coşkuyla kutladılar. Kutlamalara Edirne Belediye Bandosu da eşlik etti. Taraftarlar, 9/8’lik ezgiler eşliğinde 3. ligi kutladılar.

Edirne Belediyesi Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner, “18 yıllık hasretten sonra federasyon ve Spor Bakanlığının almış olduğu kararla 3. lige terfi ettik. Edirnespor taraftarlarımıza ve tüm Edirne’mize hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Daha sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar turizm otobüsüne binerek, taraftarların da eşliğinde şehir turu attılar.