4 mahallede elektrik kesintisi yaşanacak

4 mahallede elektrik kesintisi yaşanacak
Planlı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle Edirne'de elektrik kesintisi yaşanacak. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, elektrik kesintisi yaşanacak cadde ve sokaklar şöyle:06 Mart...

Planlı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle Edirne'de elektrik kesintisi yaşanacak. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, elektrik kesintisi yaşanacak cadde ve sokaklar şöyle:

06 Mart 2020 Cuma günü 09.30 ile 15.30 saatleri arasında elektrik şebekesi bakım onarım çalışması sebebiyle Nişancıpaşa Mahallesi'ne bağlı Atatürk Caddesi, Yıldız Köşk Sokak, Bağlar Sokak, Tabya Sokak, Göçmen Sokak, Şehit Nejdet Pehlivan Sokak, Şehit Yavuz Zogo Sokak, Buçuktepe Yeni Sokak ve Buçuktepe Metris Sokak elektriksiz kalacak.

Aynı gün 09.30 ile 10.30 saatleri arasında trafo bakım onarım çalışması sebebiyle Şükrüpaşa Mahallesi'ne bağlı Talatpaşa Caddesi; Edirne Şehir 1.Murat Mahallesi'ne bağlı Zübeyde Hanım Caddesi ve Trakya Birlik Genel Müdürlük Binası Tesisleri; Abdurrahman Mahallesi'ne bağlı Talatpaşa Caddesi elektriksiz kalacak.