65 yaş üstünün ücretsiz ulaşımı iptal edildi

65 yaş üstünün ücretsiz ulaşımı iptal edildi
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne'de 65 yaş üstünün ücretsiz toplu taşıma biniş haklarının iptal edildiğini açıkladı. Alınan tedbirin herkesin sağlığı için olduğunu söyleyen Gürkan, uygulamanın pazartesi...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne'de 65 yaş üstünün ücretsiz toplu taşıma biniş haklarının iptal edildiğini açıkladı. Alınan tedbirin herkesin sağlığı için olduğunu söyleyen Gürkan, uygulamanın pazartesi günü saat 07.00'den itibaren yürürlüğe gireceğini açıkladı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, konuyla ilgili açıklamasında şunlara yer verdi:

"Çin'de ortaya çıkan ve bütün dünyayı etkileyen Covid-19 (koronavirüs) ile ilgili devletimizin ülke genelinde ve Edirne'de aldığı tedbirleri sıkı bir şekilde uygulamaya devam ediyoruz. Edirne'de de bu aldığımız tedbirler kapsamında en son ileri yaştaki vatandaşlarımızın sosyal mesafeyi ısrarla korumaması nedeniyle, şehrimizdeki bütün bankları sizin sağlığınız için kaldırmıştık. Yeni bir uygulamaya başlıyoruz. Pazartesi günü saat 07.00'den itibaren, Edirne toplu ulaşımında 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın ücretsiz binişlerini, ikinci bir duyuruya kadar kaldırıyoruz. Emin olun bu tedbirlerin hepsi sizin, bizim ve hepimizin sağlığı için."