660. Kırkpınar'ın geliri açıklandı

660. Kırkpınar'ın geliri açıklandı
Bu yıl 660'ıncısı düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni değerlendiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, herhangi bir sıkıntı yaşamadan güreşlerin gerçekleştiğini söyledi. Ayrıca 660. Kırkpınar'ın geliri açıklandı.Edirne...

Bu yıl 660'ıncısı düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni değerlendiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, herhangi bir sıkıntı yaşamadan güreşlerin gerçekleştiğini söyledi. Ayrıca 660. Kırkpınar'ın geliri açıklandı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 9-10-11 Temmuz 2021 tarihlerinde Edirne Belediyesinin organizasyonuyla gerçekleştirilen 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni değerlendirme toplantısı düzenledi. Pandemi nedeniyle geçen yıl ara verilen güreşleri tekrar yapabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gürkan, "Çok keyifli, nezih, kargaşa olmadan, düzensizlik olmadan, bir sıkıntı yaşamadan güreşlerimizi gerçekleştirdik." dedi.

660. Kırkpınar'a 2 bin 160 pehlivan katıldığını söyleyen Gürkan, verdikleri mücadele için pehlivanlara teşekkür etti. Yağlı güreşin geleneğine uygun güreşler izlediklerini söyleyen Gürkan, "Özellikle başpehlivanlık final güreşi gerçekten dengi dengine oldu. Boyu boyuna derler ya... Tam da öyle; aynı boyda, aynı kiloda iki pehlivanın final güreşi yapması çok keyifliydi." diye konuştu.

660. KIRKPINAR'IN GELİRİ 1 MİLYON 505 BİN TL

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin gelir ve giderleriyle ilgili konuşan Belediye Başkanı Gürkan; bilet satışlarından 423 bin 50 TL, ağalık ihalesinden 1 milyon 22 bin TL, canlı yayından 60 bin TL olmak üzere toplamda 1 milyon 505 bin 50 TL gelirin olduğunu söyledi. Giderlerin bunun çok üzerinde olduğunu belirten Gürkan, giderlerin tam olarak netleşmediğini, daha sonra açıklanacağını söyledi.