AK Parti Edirne İl Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüştü

AK Parti Edirne İl Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüştü
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı gerçekleşti. Türkiye'nin dört bir yanından il başkanları toplantıya katılmak üzere Ankara'ya hareket ettiler. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba da...

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı gerçekleşti. Türkiye'nin dört bir yanından il başkanları toplantıya katılmak üzere Ankara'ya hareket ettiler. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba da toplantıya katılanlar isimler arasında yer alıyordu. İba, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

''Edirnemize Müjdelerini Getiriyoruz''

Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Belgin İba ''Cumhurbaşkanımız ile görüştük. Edirnemize müjdelerini getiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza daha önce bölgemiz için öneminden bahsettiğimiz Çömlekköy Barajımızın ihalesine bu yıl çıkıyoruz inşallah!''  ifadelerine yer verdi.

{{unknown}}

Çömlekköy Barajı'nın İhalesi Bu Sene Gerçekleşecek

Belgin İba'nın yaptığı açıklamaya göre Edirne için büyük öneme sahip olan Çömlekköy Barajı'nın ihalesi bu sene gerçekleşecek. İhalenin kesin tarihi önümüzdeki süreçte yapılacak açıklamalar ile birlikte netlik kazanması bekleniyor.