AK Parti Edirne İl Başkanı İba ve Heyeti Malatya'ya Gitti

AK Parti Edirne İl Başkanı İba ve Heyeti Malatya'ya  Gitti
AK Parti Edirne tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde Osmaniye ve Hatay'ı ziyaret eden AK Partili İba, il başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinden oluşan bir heyetle Malatya'yı ziyaret edip depremzede vatandaşlara...

AK Parti Edirne tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde Osmaniye ve Hatay'ı ziyaret eden AK Partili İba, il başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinden oluşan bir heyetle Malatya'yı ziyaret edip depremzede vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Edirne heyeti, Malatya Göç İdaresi Müdürü Cihad Gezen'le beraber depremzede vatandaşların geçici barınma ihtiyaçları için kurulan Elemendik Konteyner Kenti'ni ziyaret etti.

Açıklamada ifadelerine yer verilen İba, zor günlerin birlik ve beraberlikle aşılacağını kaydetti.

Deprem bölgesine yardım ve desteklerin devam edeceğini söz eden İba, şu ifadelere yer verdi:

"Biz büyük bir milletiz. Devletimiz pek çok konuda dünyanın önde gelen devletlerinden biri. Bu büyük devlet bu necip milletle el ele verecek ve ağır bir imtihan olan Kahramanmaraş depreminin etkilerini en büyük hızla silmek ve hafifletmek için çalışmalarını sürdürecek. Bizler de Edirne'de üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz ve devletimizin koordinesinde, depremzede vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız."