AK Parti Edirne İl Başkanı İba ve Heyetinden Deprem Bölgesine Ziyaret

AK Parti Edirne İl Başkanı İba ve Heyetinden Deprem Bölgesine Ziyaret
AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, AK Partili İba ile ilçe başkanları, il ve ilçe kadın kolları başkanları ile yönetimlerinden oluşan 40 kişilik heyetin depremzede ailelerle buluştuğu...

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, AK Partili İba ile ilçe başkanları, il ve ilçe kadın kolları başkanları ile yönetimlerinden oluşan 40 kişilik heyetin depremzede ailelerle buluştuğu ifade edildi.

Osmaniye'nin Sumbas ilçesini gezen İba Sumbas Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran'dan arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AK Parti Edirne teşkilatlarından oluşturulan gruplar ise Sumbas'a bağlı 13 köy ve 1 beldedeki depremzede aileleri ziyaret ederek, acılarını paylaştı.

İba, Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Okulunda depremzedelerle görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Depremzedelerin sorunlarına kulak veren İba, depremlerde yakınlarını kaybeden vatandaşlara baş sağlığı diledi. Bölgedeki vatandaşlarla konuşan İba, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Ziyaretlerde, Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, Sumbas'a bağlı Mehmetli Belde Belediye Başkanı Fatih Mehmet Seydioğlu ve AK Parti Sumbas İlçe Başkanı Erol Kaplan yer aldı.