AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan 3 Aylar Mesajı

AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan 3 Aylar Mesajı
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, mesajında, recep, şaban ve ramazan aylarını kapsayan üç aylara ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi gibi özel gecelerin idrak...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, mesajında, recep, şaban ve ramazan aylarını kapsayan üç aylara ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi gibi özel gecelerin idrak edildiği üç ayların birlik ve beraberlik için bir fırsat olduğunu belirten İba, şu sözlere yer verdi:

"Recep, şaban ve ramazan ayları dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerinin üst noktaya ulaştığı, insanlığın erdem ve güzelliğinin ortaya çıktığı aylardır. Üç aylar ve içerisinde bulunan mübarek gecelerden nasiplenmek, yüce rabbimizin hikmetiyle buluşma ve rızasını kazanma adına bir fırsattır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek gerekir. Rabbim birliğimizi daim etsin. Hayırlısı ile mübarek Ramazan ayına kavuşmayı nasip eylesin. Mübarek üç ayların, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunuyor, başta Edirneliler olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını tebrik ediyorum."