AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Meriç'e Ziyaret

AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Meriç'e Ziyaret
Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada İba, "Gönül Gönüle Edirne" ziyaretleri kapsamında yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla Meriç ilçesi ile Subaşı ve Küplü beldelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.AK...

Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada İba, "Gönül Gönüle Edirne" ziyaretleri kapsamında yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla Meriç ilçesi ile Subaşı ve Küplü beldelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Meriç İlçe Başkanı İbrahim Bilgiç ve yönetim kurulu ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştiren İba, yapılan çalışmalara dair bilgi edindi ve yeni üyelerin kaydını yaptı.

İba, esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

İba, Subaşı Belediye Başkanı Hasan Çatalkaya'yı ve esnafı ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İba, çalışmalarının Meriç ilçesinde de hızla devam ettiğini ifade etti.

Gayretle Çalışma Mesajı

Edirne'nin tüm ilçe, belde ve köylerinde teşkilat olarak gayretle çalıştıklarını belirten İba, şöyle konuştu:

"Bu seferin kazananı Edirne olacak. Bunu gerçekleştirmek adına yaptığımız ziyaretlerimizde hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın taleplerini dinleyerek ilgili bakanlıklara iletiyoruz. Cumhurbaşkanımız Edirne'yi ve ilçelerini çok önemsiyor.

Buralarda eksik olan noktaların tamamlanması ve hemşerilerimizin hak ettikleri hizmeti alabilmesi adına gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtiyor. Hak ettiğimiz Edirne için gün geçtikçe büyüyen teşkilatımızla çok çalışmaya devam edeceğiz."