AK Parti Edirne Milletvekili Aksal'dan Kumdere Köyüne Ziyaret

AK Parti Edirne Milletvekili Aksal'dan Kumdere Köyüne Ziyaret
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma  Aksal ve heyeti ilk olarak Kumdere köyü muhtarlığı görevine getirilen aza Ahmet Gülen'e, hayırlı olsun dileğinde bulundu.Muhtar...

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma  Aksal ve heyeti ilk olarak Kumdere köyü muhtarlığı görevine getirilen aza Ahmet Gülen'e, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Muhtar Gülen ise Aksal'a, teşekkür ederek köyün sorunlarını hep beraber çözmek için çalışacaklarını belirtti.

Yaşamını yitiren eski muhtar Hüseyin Karataban'ın ailesine taziye ziyareti yapan Aksal, sonrasında köy kahvesinde vatandaşlarla konuştu.

Kumdere köyünde ve İpsala Köprü mahallesindeki afetzede aileleri de ziyaret eden Aksal, "Asrın felaketi sonrası ilimize gelen vatandaşlarımızı teşkilatımızla ziyaret ediyoruz. Gaziantep'ten Kumdere köyümüze gelen vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Devlet millet el ele yaralarımızı saracağız. Sizleri bu zor gününüzde yalnız bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Ziyarette, AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Kadın Kolları Başkanı Tülay Ar, Gençlik Kolları Başkanı Çağatay İder ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.