AK Parti Edirne Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Edirne Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve milletvekilleri adayları seçim çalışmaları sürüyor.Çalışmalar kapsamında Enez'e bağlı Çataltepe Mahallesi, Büyükevren...

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve milletvekilleri adayları seçim çalışmaları sürüyor.

Çalışmalar kapsamında Enez'e bağlı Çataltepe Mahallesi, Büyükevren ve Sultaniçe köylerine ziyaret yaparak destek istedi.

Köy ve mahalle muhtarlarıyla da görüşen heyet 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin önemine dikkat çekti.

Başkan İba, vatandaşlarla sohbetinde "Türkiye Yüzyılı"nın önemine dikkat çekerek seçimlerde vatandaşların desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Milletin, AK Parti'yi yeniden iktidara taşıyacağını öne süren İba, şu açıklamaları yaptı:

"Yeni Türkiye Yüzyılı'nda, büyümeye ve gelişmeye devam eden, yerli ve milli kaynaklarla, yerli sanayisiyle, milli üretimiyle dünya devletleri arasına giren bir Türkiye için, doğru karar belli. Doğru karar, 20 senede ülkemizi sağlıktan eğitime, sanayiden sosyal hizmetlere her alanda yepyeni bir boyuta taşımış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun izindeki ekibi AK Partidir.

Vatandaşımız da her tür algı oyununa rağmen bu doğru kararın bilincindedir ve 14 Mayıs günü sandıkta da iradesini gösterecektir"

İba ve milletvekili adayları İpsala'da çeltik üreticilerle buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelerinden 2023 yılı tarımsal sulama ücretlerinin yüzde 50’sinin devlet tarafından karşılanacağı haberinin, çiftçilerin yüzünü güldürdüğünü ifade eden İba, çiftçilerin üretmesi için devlet desteğinin süreceği yönünde mesaj verdi.