AK Parti İl Başkanı İba ve Milletvekili Adayları Ziyaretlere Başladı

AK Parti İl Başkanı İba ve Milletvekili Adayları Ziyaretlere Başladı
Başkan İba ve milletvekili adayları Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban mahalle buluşmaları kapsamında Yıldırım Meydanı'nda vatandaşlarla buluşturarak sorunlar ve talepler üzerine fikir alışverişi...

Başkan İba ve milletvekili adayları Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban mahalle buluşmaları kapsamında Yıldırım Meydanı'nda vatandaşlarla buluşturarak sorunlar ve talepler üzerine fikir alışverişi yaptı.

İlk mahalle buluşmasını yapacağını aktaran İba, Yıldırım sakinleriyle buluşmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Amaçlarının vatandaşlar ile birebir diyalog kurup sorunları dinleyerek çözüm önerini sunmak ve geleceğe daha güvenli adımlarla ilerlemek olduğunu belirten İba, şu ifadelere yer verdi:

"14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde, bizlere tekrar güvenerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek vererek Türkiye'nin yüzyılının lider ülkesi olması yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz. Doğru zamanda, doğru adımlarla hareket ederek Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağız.

Esnafımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, tüm vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin yüzyılı için hep birlikte mücadele edeceğiz. Hemen şimdi, güçlü Türkiye için hep birlikte çalışacağız."