AK Parti Selimiye Meydanı'nda Lokma Dağıtımı Yapıldı

AK Parti Selimiye Meydanı'nda Lokma Dağıtımı Yapıldı
AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, AK Parti tarafından faaliyete geçirilen ve vatandaşlarla parti arasında köprü görevi gören, iletişimi kolaylaştıran "AK Nokta Aracı" ile cadde, sokak ve mahalle, pazaryerleri,...

AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, AK Parti tarafından faaliyete geçirilen ve vatandaşlarla parti arasında köprü görevi gören, iletişimi kolaylaştıran "AK Nokta Aracı" ile cadde, sokak ve mahalle, pazaryerleri, ilçe ve köylerde vatandaşlara ikramlar yapılıyor.

AK Nokta Aracı'nın bu seferki durağı ise Selimiye Meydanı oldu.

Recep ayı dolayısıyla Selimiye Meydanı'nda hazır olan araçla vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.

Açıklamada görüşleri belirtilen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, üç ayların başlangıcı dolayısıyla vatandaşlara lokma ikramında bulunmak istediklerini ifade etti.

Vatandaşların üç aylarını kutlayarak, ikramda bulunduklarını belirten İba, "Lokma ikramımıza halkımızın teveccühü de güzel oldu. Bu anlamda davetimize icazet eden tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce ve partililer de katılım gösterdi.