Balkan Medical Journal Dergisi Editörlerinin Kurs Geliri Depremzede Öğrencilere Bağışlanacak

Balkan Medical Journal Dergisi Editörlerinin Kurs Geliri Depremzede Öğrencilere Bağışlanacak
Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Balkan Medical Journal dergisi editörleri ve Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) ortaklığında çevrim içi yapılan Bilimsel Yayıncılık Kursu'nda, güncel bilgilere yer...

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Balkan Medical Journal dergisi editörleri ve Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) ortaklığında çevrim içi yapılan Bilimsel Yayıncılık Kursu'nda, güncel bilgilere yer verildi.

Açıklamada ifadeleri aktarılan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı ve Balkan Medical Journal Baş Editörü Prof. Dr. Servet Altay, zor günlerin birlik ve beraberlikle atlatılacağını dile getirdi.

Öğrencilere Burs Sağlandı

Depremin yaralarını sarmak için herkesin elinden gelen çabayı gösterdiğinin altını çizen Prof. Dr. Altay, "Biz de ülkemizde birçok ilki gerçekleştirmiş Balkan Medical Journal olarak deprem bölgesinde öğrencilerin eğitimine destek olmak için bu kursu düzenlemeyi planladık. Kursumuz ülkemizin farklı noktalarından akademisyenlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Elde edilen gelirle öğrencilerimize burs sağlanmış oldu." dedi.

KAHEV Başkanı Dr. Demet Orhan Başer ise depremzede öğrencilere destek olmak için seferber olduklarını ifade etti.

Başer, eğitim programı ve verilen desteklerden dolayı Altay ve eğitmenlere teşekkür etti.