Banklar kaldırıldı

Banklar kaldırıldı
Tüm dünyada hızla yayılan koronavirüs alarmının ardından Edirne Belediyesi çeşitli tedbirler almaya devam ediyor. Dezenfekte çalışmaları kapsamında kentin en işlek caddesi olan Saraçlar Caddesi, özel solüsyonlarla dezenfekte...

Tüm dünyada hızla yayılan koronavirüs alarmının ardından Edirne Belediyesi çeşitli tedbirler almaya devam ediyor. Dezenfekte çalışmaları kapsamında kentin en işlek caddesi olan Saraçlar Caddesi, özel solüsyonlarla dezenfekte edildi. Yapılan tüm duyurulara rağmen vatandaşların özellikle Saraçlar Caddesi’ndeki banklarda toplanması üzerine caddedeki banklar ile tüm parklarda bulunan banklar geçici bir süreliğine ekipler tarafından kaldırıldı.

Yapılan tüm uyarılara rağmen özellikle yaşlı nüfusun Saraçlar Caddesi’nde bulunan banklarda toplu halde oturması üzerine Edirne Belediyesi yeni bir önlem daha aldı. Kentin en işlek caddesi olan Saraçlar Caddesi’ndeki banklar ile tüm parklarda bulunan banklar ekipler tarafından kaldırıldı. Ayrıca kent merkezinde bulunan Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri de geçici bir süre kullanıma kapatıldı. Öte yandan Edirne Belediyesi tüm cadde ve sokaklara dezenfekte ilacı atıyor.