Başkan Tekin: Gençler, Bizler İçin En Büyük Heyecan Kaynağıdır

Başkan Tekin: Gençler, Bizler İçin En Büyük Heyecan Kaynağıdır
Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Tekin de yüce Türk milletinin varoluş mücadelesinin ilk kıvılcımı sayılan 19 Mayıs'ın, tarih boyunca hep en yukarıda tutulan bağımsızlık sevdasının bir yansıması olduğunu kaydetti.Büyük...

Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Tekin de yüce Türk milletinin varoluş mücadelesinin ilk kıvılcımı sayılan 19 Mayıs'ın, tarih boyunca hep en yukarıda tutulan bağımsızlık sevdasının bir yansıması olduğunu kaydetti.

Büyük fedakarlıklarla emanet edilen bu değerli vatanı korumanın herkesin kutsal görevi olduğunu belirten Tekin, "Tarihimize, milletimize duyduğumuz derin sevgi ve bağlılık, geleceğe olan güvenimiz, geleceğimizin teminatı vatanını seven imanlı bilgili gençlerimiz, bizler için en büyük heyecan kaynağıdır. Geleceğin güçlü Türkiye'sini inşa edecek olanlar o şuurlu imanlı gençlerimizdir. Bu bayramı gençlere armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal savaşımızın şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum." şeklinde mesajını verdi.