Bulgaristan'dan Edirne'ye Gelen Şahsın Hareketi Tepki Çekti

Bulgaristan'dan Edirne'ye Gelen Şahsın Hareketi Tepki Çekti
Tur otobüsleri ve kendi araçlarıyla ile akın akın Edirne'ye gelen Bulgar vatandaşlarından birinin kameraları görünce kullandığı ifadeler büyük tepki topladı.Havaların soğumasıyla beraber Edirne'ye kışlık alışverişine...

Tur otobüsleri ve kendi araçlarıyla ile akın akın Edirne'ye gelen Bulgar vatandaşlarından birinin kameraları görünce kullandığı ifadeler büyük tepki topladı.

Havaların soğumasıyla beraber Edirne'ye kışlık alışverişine gelen Bulgarlar, pazardan bot, kazak ve kaban satın almaya başladı. Önceki aylarda Kapıkule Sınır Kapısı'nda yaşanan gurbetçi yoğunluğu sebebi ile Edirne'ye daha az gelen Bulgarlar, bu hafta sabahın erken saatlerinde geldi. Araçlarını park etmelerinin ardından pazarın yolunu tutan Bulgar turistler, öğlene kadar alışverişlerini tamamlayıp dönüş yoluna geçti. Pazardaki kalabalık esnafın da yüzünü güldürüyor.

Bulgaristan'dan Edirne'ye alışverişe gelen Vedat Nazım adlı kişinin ise kameraları görünce elindeki bir deste parayı sallayarak "Harca harca bitmiyor" demesi tepki çekti.