Çarpmamak için direksiyonu kırdı, takla attı

Çarpmamak için direksiyonu kırdı, takla attı
Edirne'de aracıyla yolda seyrettiği sırada, yoldaki tır lastiği parçasına çarpmamak için ani manevra yapan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Olay, Edirne'ye...

Edirne'de aracıyla yolda seyrettiği sırada, yoldaki tır lastiği parçasına çarpmamak için ani manevra yapan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay, Edirne'ye bağlı Köşen köyünde Tem gişelerde meydana geldi. Sabah saatlerinde yolda seyrettiği sırada yolda bulunan tır lastiği parçasını gören sürücü, çarpmamak için ani manevra yaptı. Bu esnada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yolun sağ tarafında bulunan araziye girip takla attı. Meydana gelen kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan bir şahıs yaralandı. Yaralı iki şahıs Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Araç sürücüsü yaralının belinde kırık olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı; araçta yolcu olarak bulunan şahsın ise herhangi bir sağlık probleminin olmadığı öğrenildi.