CHP Edirne Milletvekili Adayları Tanıtıldı

CHP Edirne Milletvekili Adayları Tanıtıldı
Edirne İl Başkanı Samet Kahraman tarafından yapılan konuşmada, Millet İttifakı bileşenlerinin ilk günden beri birlik ve beraberlik aşkıyla çalıştığını dile getirdi.Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel...

Edirne İl Başkanı Samet Kahraman tarafından yapılan konuşmada, Millet İttifakı bileşenlerinin ilk günden beri birlik ve beraberlik aşkıyla çalıştığını dile getirdi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olması için çalıştıklarını söyleyen Kahraman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Önümüzde önemli bir yasama dönemi bizleri beklemektedir. Bu sebeple, bu amaç ve idealin Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması yetmez bu anlayışın mecliste çoğunluğu elde etmesi ve gelecek yüzyılı inşa edecek yasama faaliyetlerini sürdürmesi gerekmektedir."

Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişi sağlayacaklarını belirten Kahraman, "Bunu başarmak için tüm Edirne halkını 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ve milletvekili adaylarımıza oy vermeye davet ediyorum. Edirne'miz ve ülkemiz için hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi il başkanları da toplantıda konuşma yaptı.

Toplantıda, CHP Edirne Milletvekili adayları Ediz Ün, Ahmet Baran Yazgan, Ufuk Kanışkan ve Ahmet Erken kendini tanıttı.

Tanıtım toplantısına Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.