CHP Edirne Seçim Çalışmalarına Başladı

CHP Edirne Seçim Çalışmalarına Başladı
CHP adaylarının kesinleşmesinden sonra seçim çalışmalarının startının verildiğini ifade eden Kahraman, "Bugün merkez ilçe ve Uzunköprü ilçesinde çalışmalar yapacağız. Tüm ilçelerde de aday arkadaşlarımızla çalışmalarımızı...

CHP adaylarının kesinleşmesinden sonra seçim çalışmalarının startının verildiğini ifade eden Kahraman, "Bugün merkez ilçe ve Uzunköprü ilçesinde çalışmalar yapacağız. Tüm ilçelerde de aday arkadaşlarımızla çalışmalarımızı yapacağız. Bugün itibarıyla iktidara 29 günümüz kaldı. Biz buna çok inanıyoruz, buradan da çok ciddi oyla katkı yapacağımızı düşünüyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız." ifadesini kullandı.

Kahraman, basın mensuplarının sorusu üzerine, CHP Edirne 1. sıra milletvekili adayı Ediz Ün'ün çalışmaya Uzunköprü'de katılacağını aktardı.

CHP Edirne 2. sıra milletvekili adayı Ahmet Baran Yazgan da çalışmalara daha önce başladığını ancak adaylığının belirlenmesiyle daha güçlü ve beraber olarak çalışmaları sürdüreceklerini aktardı.

Seçim sürecinde tüm Edirnelilere ulaşacaklarını kaydeden Yazgan, destekleri için CHP Edirne teşkilatına teşekkür etti.

CHP Edirne 3. sıra milletvekili adayı Ufuk Kanışkan ve 4. sıra milletvekili adayı Ahmet Erken, sıkılmadık el bırakmayacaklarını, hedeflerinin mutlak iktidar olduğunu belirtti.

Konuşmalardan sonra milletvekili adayları ve partililer esnafı ziyaret etti.