Çocuk parkları dezenfekte ediliyor

Çocuk parkları dezenfekte ediliyor
Koronavirüsün tüm dünyada ve Türkiye'de görülmesi üzerine Edirne Belediyesi kentte çeşitli önlemler almaya devam ediyor. Son olarak kentteki çocuk parkları dezenfekte edildi.Koronavirüs önlemleri kapsamında minibüsleri, taksileri,...

Koronavirüsün tüm dünyada ve Türkiye'de görülmesi üzerine Edirne Belediyesi kentte çeşitli önlemler almaya devam ediyor. Son olarak kentteki çocuk parkları dezenfekte edildi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında minibüsleri, taksileri, tarihi camileri ve okulları dezenfekte eden Edirne Belediyesi ekipleri, son olarak şehir merkezinde bulunan 110 parktaki çocuk oyun aletlerini özel solüsyonlarla dezenfekte etti. Hastalık bulaşma riskinin yüksek olduğu çocuk parklarını ve park içerisindeki oyuncakları dezenfekte eden ekipler ayrıca Hasan Ali Yücel Çocuk Eğitim Yerleşkesi'ndeki her bir alanı da dezenfekte ettiler.

Çalışmaları hassasiyetle sürdürdüklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Ekiplerimiz, halkımızın yoğun olduğu alanlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarımız, risk ortadan kalkana kadar sürecek. Bu konuda halkımızı sık sık bilgilendirmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı, yapılan açıklamalar doğrultusunda tedbirli olmaya yeniden davet ediyorum." şeklinde konuştu.