Devriye Ekipler Fark Etti! Edirne'de 390 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Devriye Ekipler Fark Etti! Edirne'de 390 Düzensiz Göçmen Yakalandı
Kontrolsüz bir şekilde yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı belirlenen tam 390 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanmanın üzerine ise göçmen kaçaklığı yaptığı iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alınırken, 3'ünün...

Kontrolsüz bir şekilde yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı belirlenen tam 390 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanmanın üzerine ise göçmen kaçaklığı yaptığı iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alınırken, 3'ünün tutuklanmasına karar verildi.

4 Göçmen Kaçakçısı Yakalandı 

Edirne'nin jandarma ekiplerince yasa dışı yollarla ülkeye giriş yaptığı tespit edilen 390 düzensiz göçmen yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzensiz göçle mücadele kapsamında yaptıkları araç kontrollerinde durumun farkına vardı. 7 araçta yapılan kontrolde 39 düzensiz göçmen ve göçmen kaçakçısı olduğu belirlenen 4 şüpheli yakalandı.

4 şüphelinin gözaltındaki işlemleri tamamlanırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı. Diğerinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

Devriye Ekipleri 351 Göçmen Yakaladı

Öte yandan sınır bölgesinde de devriyeye ve kontrollere devam eden İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 351 düzensiz göçmen yakaladı. Yakalanan toplam 390 düzensiz göçmen, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.