Dikkat! Edirne'deki Bu Yol Trafiğe Kapatılacak

Dikkat! Edirne'deki Bu Yol Trafiğe Kapatılacak
Edirne'de altyapı çalışmaları kapsamında Saraçlar Caddesi Kavşağı-Eski Cami Kavşağı istikametinde yer alan yolun trafiğe kapatılacağı ifade edildi.

Edirne Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Saraçlar Caddesi Kavşağı-Eski Cami Kavşağı istikametindeki yolun 10 Ağustos Perşembe gününden itibaren ikinci bir duyuruya kadar trafiğe kapatılacağı ifade edildi.

Çalışmalar esnasında trafiğin Eski Cami Kavşağı-Saraçlar Caddesi Kavşağı istikametinde gidiş-geliş olarak sağlanacağı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Saraçlar Caddesi Kavşağı-Eski Cami Kavşağı istikametinde yer alan yol trafiğe kapatılacaktır. Hükümet Caddesi (Edirne Valiliği) istikametinden, Saraçlar Caddesi istikametine ilerleyen araçlar için mecburi yön Atatürk Bulvarı (D-100) istikametinden Maarif Caddesi, Mithatpaşa Mahallesi ve Gazimihal Köprüsü istikametinde olacaktır.

Saraçlar Caddesi-Ayşekadın istikametine gidecek sürücülerin alternatif yollar aracılığı ile Güney ve Kuzey Çevre Yollarını kullanmaları önemle rica olunur."