Edirne Aralık Ayı Toplantısı: 2022 Boyunca Tam 400 Milyon TL'lik Yatırım

Edirne Aralık Ayı Toplantısı: 2022 Boyunca Tam 400 Milyon TL'lik Yatırım
Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, İl Genel Meclisi'nin Aralık ayı toplantısında son birleşimi gerçekleştirdi. Geçmiş ise Edirne'de yapılan yatırımlara dair açıklamalarda bulundu.2022 yılında yaklaşık...
Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, İl Genel Meclisi'nin Aralık ayı toplantısında son birleşimi gerçekleştirdi. Geçmiş ise Edirne'de yapılan yatırımlara dair açıklamalarda bulundu.
2022 yılında yaklaşık 400 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını söyleyen Mehmet Geçmiş, vatandaşların taleplerine ve ihtiyaçlarına göre hareket ettiklerinin altını çizdi.

'Yeni Yılda da Güzel Çalışmalar Hedefliyoruz'

2023 yılında da güzel çalışmalar hedeflediklerini söyleyen Mehmet Geçmiş, şu ifadeleri kullandı:
İl Genel Meclisinin aldığı kararlarla İl Özel İdaresi 2022 yılında yaklaşık 400 milyon liralık yatırım yaptı. Gelecek yılda da vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapacağız. Her gün üstüne koyarak daha fazla ödenekle hizmet vermek istiyoruz. Vatandaşlarımız için büyük imkanlar oluşturacağımız kanaatindeyim.

Son olarak ise Meclis üyelerinin başarılı bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Geçmiş, hepsine teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.