Edirne Belediye Başkanı Gürkan Deprem Bölgesine Gitti

Edirne Belediye Başkanı Gürkan Deprem Bölgesine Gitti
Edirne Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Gürkan, Elbistan'da görevli olarak bulunan Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık ile buluştı.Elbistan'da arama kurtarma faaliyetlerine katılan Edirne Belediyesi...

Edirne Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Gürkan, Elbistan'da görevli olarak bulunan Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık ile buluştı.

Elbistan'da arama kurtarma faaliyetlerine katılan Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleriyle bir araya gelen Başkan Gürkan, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Gürkan'dan Açıklama

Açıklamada ifadeleri aktarılan Gürkan, depremin Elbistan'da büyük bir yıkıma sebep olduğunu kaydetti.

Belediyenin bölgedeki çalışmalara destek vermeyi sürdüreceğini kaydeden Gürkan, "Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekibimiz burada 9 personeldi. Ancak bir personelimiz, ayak bileğinden ufak bir kaza geçirdi. Onu geri çektik. 8 arkadaşımız ilk günden beri burada görev yapıyor. Enkaz altından vatandaşlarımız canlı olarak da çıkardılar. O anlamda da onlarla gurur duyuyoruz, mutluyuz. Mobil ikram aracımız burada hem çalışanlara hem çadır kentteki görevlilere ikramlarımızı sunmaya devam ediyor." dedi.