Edirne Belediyesi Tiyatro Oyuncusu İçin İş İlanı Açtı

Edirne Belediyesi Tiyatro Oyuncusu İçin İş İlanı Açtı
Edirne Belediyesi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Şehir Tiyatrosu ve Çocuk Tiyatrosu’nda istihdam edilmek üzere 10 tiyatro oyuncu arandığı belirtildi. Sınavla yapılacak alımlar için başvurular önümüzdeki...

Edirne Belediyesi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Şehir Tiyatrosu ve Çocuk Tiyatrosu’nda istihdam edilmek üzere 10 tiyatro oyuncu arandığı belirtildi. Sınavla yapılacak alımlar için başvurular önümüzdeki günlerde başlayacak.

Tiyatro Oyuncusu İş Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

Edirne Belediyesi, tiyatro oyuncu için iş başvurularının, 12-22 Eylül tarihleri arasında şahsen veya online yapılacağını açıkladı. Yapılan açıklamada sınav ile alınacak oyuncuların, Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı’nda faaliyet gösterecek olan Edirne Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Çocuk Tiyatrosu’nda istihdam edileceği belirtildi.

Edirne Belediyesi Tiyatro Oyuncusu İş İlanı Detayları

İş başvurusunun detaylarına dair belediye tarafından yapılan açıklamada, adayların 4 yıllık tiyatro fakültesi ya da Devlet Konservatuvarları oyunculuk bölümü mezunu olması gerektiği belirtildi. Erkek adaylar için ayrıca askerlik durumlarına ilişkin belge de talep ediliyor. İlanın detaylarına burada yer açıklamadan ulaşabilirsiniz.