Edirne Belediyesi 2023'ün İlk Oyunu Sahnelendi

Edirne Belediyesi 2023'ün İlk Oyunu Sahnelendi
Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, tiyatro, Haldun Taner'in, "Eşeğin Gölgesi" adlı oyunu Hüseyin Erdoğan idaresinde Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı'nda sanatseverler ile bir araya geldi.Oyunun ardından...

Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, tiyatro, Haldun Taner'in, "Eşeğin Gölgesi" adlı oyunu Hüseyin Erdoğan idaresinde Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı'nda sanatseverler ile bir araya geldi.

Oyunun ardından tiyatro ekibine çiçek veren Belediye Başkanı Recep Gürkan, Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı ile Edirne'yi kültür sanatla ve tiyatroyla bir araya getirdiklerini kaydetti.

Devlet Tiyatrolarından emekli Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Erdoğan'ın, kendileri için bir "piyango" olduğunu belirten Başkan Gürkan, "Oyuncu seçerken kendisinden hak eden kimse onları almasını istedim. Bu akşam gördüğünüz gibi hepsi, tümü o hak etmenin verdiği gururla sizlerin karşısındalar, onları tebrik ediyorum. Çünkü biliyoruz ki liyakat her yerde, her noktada, her şeyde olmalı ama sanat bambaşka." şeklinde konuştu.