Edirne Masterlar Uzun Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası Sona Erdi

Edirne Masterlar Uzun Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası Sona Erdi
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Edirne'de gerçekleştirilen Masterlar Uzun Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası sona erdi.Edirne'nin olimpik yüzme havuzunda düzenlenen şampiyonada yaklaşık olarak 400 sporcu yarıştı ve yarışmacılar...

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Edirne'de gerçekleştirilen Masterlar Uzun Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası sona erdi.

Edirne'nin olimpik yüzme havuzunda düzenlenen şampiyonada yaklaşık olarak 400 sporcu yarıştı ve yarışmacılar Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan bölgelerindendi.

Çeşitli yüzme stillerinde ve kategorilerde yarışan yarışmacılar, kürsüye çıkmak için kıyasıya mücadele etti. Başarılı olan sporculara ise madalyaları takdim edildi.

Öte yandan Türkiye Yüzme Federasyonu Edirne Temsilcisi Ayhan Dinç, şampiyonanın başarılı bir şekilde bitirildiğini söyleyerek şunları kaydetti:

7'den 70'e yüzme bilmeyen kalmasın" sloganıyla organizasyonun düzenlendiğini belirten Dinç, "Edirne Olimpik Yüzme Havuzu'muz hizmet vermeye başladığı günden bu yana tüm yaş gruplarını ulusal ve uluslararası müsabakalarda ağırlıyor. Masterlar Uzun Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası da örnek ve güzel bir organizasyon oldu. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim.