Edirne Tanıtım Standı EMITT'te Yerini Aldı

Edirne Tanıtım Standı EMITT'te Yerini Aldı
Edirne'nin "tarihi, kültürü, yöresel lezzetleri" İstanbul'da başlayan 26. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda (EMITT) tanıtılıyor.Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada en çok turist ağırlayan 3 kentten biri...

Edirne'nin "tarihi, kültürü, yöresel lezzetleri" İstanbul'da başlayan 26. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda (EMITT) tanıtılıyor.

Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada en çok turist ağırlayan 3 kentten biri olan Edirne'nin tanıtım standının EMITT'te yerini aldığı ifade edildi.

Edirne ekibi, Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi 7. salonda kurulan stantta dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlıyor.

Edirne'nin tarihi, kültürü, yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı fuarda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da misafirlerini Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak ile birlikte karşıladı.

Başkan Gürkan ve Irmak, ziyaretçilerle konuştu ve fuarı değerlendirdi.

Turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak bu yıl rekor seviyede yabancı ziyaretçiyi ve turizm profesyonelini ağırlamaya hazırlanan EMITT tüm katılımcılar için değer yaratan, birbirinden faydalı içerik ve iş birlikleriyle sektöre yön vermeye devam ediyor.

15 Nisan'a kadar fuar açık kalacak.