Edirne'de "Çocuk Gözüyle Portreler" Resim Sergisi Açıldı

Edirne'de "Çocuk Gözüyle Portreler" Resim Sergisi Açıldı
Trakya Üniversitesi (TÜ) tarafından yapılan açıklamada, küçük ressamların kendi hayal güçlerinden yararlanarak yeniden yorumladığı eserlerin olduğu sergi ilgi gördü.Açıklamada görüşleri belirtilen TÜ Rektörü Prof. Dr....

Trakya Üniversitesi (TÜ) tarafından yapılan açıklamada, küçük ressamların kendi hayal güçlerinden yararlanarak yeniden yorumladığı eserlerin olduğu sergi ilgi gördü.

Açıklamada görüşleri belirtilen TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, geleceğin teminatı çocukların her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

Çocukların hazırladığı sergiyi çok beğendiğini belirten Tabakoğlu, "Geleceğimiz olan evlatlarımız güzel bir proje ile karşımızdalar. Biz de heyecanla bekliyoruz, sürprizleri varmış. Hepsini canı gönülden kutluyorum, gözlerinden öpüyorum, hocalarını ve ailelerini de tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak da geleceğin sanatçısı küçük ressamların çalışmalarından büyük mutluluk duyduğunu aktardı.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı ise güzellik, sanat ve estetik yolunda çocukların atmış oldukları güzel adımların, büyük adımlara dönüşeceğine inandığını belirtti.

Sergiye, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer ile akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Sergi bir hafta boyunca açık olacak.