Edirne'de Depremzedeler İçin Kermes Düzenlenecek

Edirne'de Depremzedeler İçin Kermes Düzenlenecek
Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 8 Dünya Kadınlar Günü'nde Saraçlar Caddesi'nde yapılacak yardım kermesine sivil toplum kuruluşları destek verecek.Açıklamada ifadeleri belirtilen Edirne Belediye Başkanı Recep...

Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 8 Dünya Kadınlar Günü'nde Saraçlar Caddesi'nde yapılacak yardım kermesine sivil toplum kuruluşları destek verecek.

Açıklamada ifadeleri belirtilen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından deprem bölgesine yardım ve desteklerin devam ettiği kaydetti.

Depremin yaralarının sarılması için Edirne'de ikamet edenlerin seferber olduğunun altını çizen Başkan Gürkan'ın açıklaması şu şekilde:

"Edirneliler, ellerindeki tüm imkanlarıyla büyük bir dayanışma örneği gösterdi. Şimdi hep birlikte anlamlı bir kermese daha imza atıyoruz. Tarihin en büyük depremi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlarımız için kermes düzenliyoruz.

Kermesten elde edilen tüm gelir ise depremzede vatandaşlarımıza bağışlanacak. Tüm Edirne halkını bu kermese destek olmaya davet ediyorum. Haydi Edirne'm, yaraları sarmaya devam edelim."