Edirne'de Foks Makam Aracıyla Gezdi

Edirne'de Foks Makam Aracıyla Gezdi
Belediye tarafından yapılan açıklamada, bir süre önce gerçekleştirilen bir etkinlikte barınağı gezen Başkan Gürkan, kendisine yakın tavırlar sergileyen köpeği Edirne Belediyesi bünyesinde sahiplenmek istedi.16 Ocak 2023 tarihinde...

Belediye tarafından yapılan açıklamada, bir süre önce gerçekleştirilen bir etkinlikte barınağı gezen Başkan Gürkan, kendisine yakın tavırlar sergileyen köpeği Edirne Belediyesi bünyesinde sahiplenmek istedi.

16 Ocak 2023 tarihinde işlemleri tamamlanan ve Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'ne getirilen köpeğin ismi "Şanslı" koyulmuştu ancak köpeğin asıl adının "Foks" olduğu kaydedildi.

Foks Çok Sevildi

Kısa sürede Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı'nın maskotu haline gelen "Foks", hem çalışanlar hem de ziyaretçiler tarafından çok sevildi.

Başkan Gürkan, "Foks"u makam aracına alarak kısa bir şehir turu attıktan sonra Saraçlar Caddesi'nde yürüyüşe çıktı.

Gürkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma "Bugün Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'ndan sahiplendiğimiz 'Foks' ile geziyoruz. Sizler de bir can, bir dost sahiplenmek istiyorsanız Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'nı ziyaret edebilirsiniz." notunu düştü.