Edirne'de Jandarma Ekipleri Çinli Bisikletliyi Öldüren Sürücüyü Yakaladı

Edirne'de Jandarma Ekipleri Çinli Bisikletliyi Öldüren Sürücüyü Yakaladı
16 Ekim tarihinde Edirne'nin Uzunköprü ilçesi Kırkkavak köyünde Çin uyruklu olduğu bilinen bisikletli, plakası tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.Edirne Jandarma Ekipleri günlerdir Çin uyruklu...

16 Ekim tarihinde Edirne'nin Uzunköprü ilçesi Kırkkavak köyünde Çin uyruklu olduğu bilinen bisikletli, plakası tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Edirne Jandarma Ekipleri günlerdir Çin uyruklu bir kişiye çarparak ölümüne sebep olan firari şoförü yoğun çalışmalar sonucu yakaladı. Olay gerçekleştiği anda olay yerinden uzaklaşan sürücünün yakalanması için Edirne İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi yani JASAT ekipleri tarafından araçtan düşen parçalar toplanarak aracın marka ve modeli tespit edildi.

Yaklaşık Olarak 2300 Araç Araştırıldı

[caption id="attachment_35236" align="aligncenter" width="949"] Edirne'de jandarma ekipleri, Çin uyruklu bir kişiye çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen firari şüpheliyi yoğun araştırmalara sonra yakaladı. ( Edirne Jandarma Komutanlığı - Anadolu Ajansı )[/caption]

Olay yeri ve kaçış güzergahındaki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüpheli olarak değerlendirilen yaklaşık olarak 2 bin 300 araç hakkında araştırma yaptı. Bu araçlar içerisinde kimliği belirlenen şüpheli S.G. Uzunköprü'de yakalandı.

S.G'nin gerçekleşen kazadan sonra aracını bir süre evinin bahçesinde sakladığını, kırılan cam ve farlarını internetten temin ederek evinden kendi imkanıyla değiştirdiğini, hasarlı kaputu değiştirmek için Edirne'de sanayiye getirdiği belirlendi. Çinli bisikletlinin ölümüne neden olan S.G gözaltına alındı.