Edirne'de Kaymakamlar Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Edirne'de Kaymakamlar Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Valilik tarafından yapılan açıklamada, Valilikte gerçekleştirilen toplantıda ilçelerdeki yatırım çalışmaları ve projeler görüşüldü.Açıklamada görüşleri belirtilen Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, mevcut yatırım...

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Valilikte gerçekleştirilen toplantıda ilçelerdeki yatırım çalışmaları ve projeler görüşüldü.

Açıklamada görüşleri belirtilen Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, mevcut yatırım ve çalışmalar yapılırken verimlilik esasına dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Çalışmaların değerlendirilmesinin yapılarak hangi aşamada olduğunun net şekilde tespit edilmesinin önemine vurgu yapan Kırbıyık'ın açıklaması şu şekilde:

"Ardından varmak istediğimiz hedeflerimizi belirleyip bunlara odaklanmalıyız tabi bu hedeflere giderken usul ve yöntemlerimizi de yine verimlilik esasına göre belirlemeliyiz. İşi yaparken tüm bileşenlerin denetim içerisinde çalışmaların yürütmesi, otokontrol sistemi ile bunun gerçekleştirilmesi gerektiğini değerlendiriyorum. Yeni yılda da planlamalarımızı yaparken bunlara dikkat edeceğiz. Gösterdiğiniz gayret ve çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum."

Toplantıya, Vali Yardımcıları Sıdkı Zehin, Ali Uysal ve Eyyüp Batuhan Ciğerci, kaymakamlar, İl Sağlık Müdürü İshak Yıldırım ve Tarım ve Orman İl Müdürü Atilla Bayazıt da katılım gösterdi.