Edirne'de Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor

Edirne'de Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor
AK Parti milletvekili adayları Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban, ilçe, köy ve esnaf ziyaretleri yaptı.AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, milletvekili adayı Çekiç'in Edirne Sanayi Sitesi'ndeki ziyaretlerine...

AK Parti milletvekili adayları Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban, ilçe, köy ve esnaf ziyaretleri yaptı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, milletvekili adayı Çekiç'in Edirne Sanayi Sitesi'ndeki ziyaretlerine eşlik etti. İba, AK Parti'nin var gücüyle çalışarak esnafa katkı yapmaya çalıştığını ifade etti.

CHP Edirne milletvekili adayı Baran Yazgan, seçim çalışmalarını Enez ilçesinde devam etti. Yazgan, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç ve CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu ile beraber esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

CHP Edirne milletvekili adayı Ediz Ün de Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı'yı ziyaret etti. Ün'e ziyaretinde CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı ve partililer de eşlik etti.

MHP Edirne milletvekili adayı Ali Özer ise İl Başkanı Zakir Tercan'la Enez ve ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

İYİ Parti Edirne milletvekili adayı Mehmet Akalın da Meriç Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Akalın, Büyükdöllük köyünde de vatandaşlarla buluştu.