Edirne'de Organize Suç Örgütü Operasyonunda 9 Kişi Daha Tutuklandı

Edirne'de Organize Suç Örgütü Operasyonunda 9 Kişi Daha Tutuklandı
Edirne Jandarma İl Komutanlığı ekipleri, 25 Kasım 2022 tarihinde Türkiye'ye giriş yapan bir tırda 456 kilogram ecstasy, 36 kilogram kokain, 2 kilogram metamfetamin, 732 gram reçine esrar, 9 tüp likit esrar, 3 kilogram skunk ele geçirilmesinden...

Edirne Jandarma İl Komutanlığı ekipleri, 25 Kasım 2022 tarihinde Türkiye'ye giriş yapan bir tırda 456 kilogram ecstasy, 36 kilogram kokain, 2 kilogram metamfetamin, 732 gram reçine esrar, 9 tüp likit esrar, 3 kilogram skunk ele geçirilmesinden sonra suç örgütüne ilişkin operasyonlarına devam ediyor.

Gerçekleştirilen çalışmalarda suça karışan 11 şüpheli daha belirlendi.

Edirne Cumhuriyet Savcısı Gencay Akçay'ın talimatı ile başlatılan operasyonda 9 şahıs yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklandı. Operasyon kapsamında tutuklananların sayısı 14'e çıktı.

Şüphelilerden birinin Gürcistan, diğerinin ise Bulgaristan'da olduğu belirlendi. Zanlıların iadesi için çalışma başlatıldı.

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 25 Kasım 2022'deki operasyonda gözaltına alınan 5 şahıs tutuklanmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da operasyonu gerçekleştiren Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerini sosyal medya hesabından "kahraman jandarmamız" diye tebrik etmişti.