Edirne'de Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu

Edirne'de Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu
Cuma namazı öncesi Üç Şerefeli Cami İmam Hatibi Emin Eneç ve müezzinler ilahiler okudu, dua etti.Müftü Yardımcısı Adem Özsoy da şehit polisler için Kur'an-ı Kerim okudu.Polis teşkilatının katıldığı mevlitte şehitler...

Cuma namazı öncesi Üç Şerefeli Cami İmam Hatibi Emin Eneç ve müezzinler ilahiler okudu, dua etti.

Müftü Yardımcısı Adem Özsoy da şehit polisler için Kur'an-ı Kerim okudu.

Polis teşkilatının katıldığı mevlitte şehitler ve depremde yaşamını yitirenler için dualar edilmesinden sonra cuma namazı kılındı.

Edirne Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, namazından sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, her sene polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünde etkinlikler yaptıklarını dile getirdi.

Polis teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını kaydeden Alçalar, şu ifadelere yer verdi:

"Bu hafta içerisinde çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Dün şehit ailelerimizi evlerinde ziyaret ettik. Bütün Türkiye'de aynı anda bu etkinlikler yapılıyor. Şehitlerimizin anneleri, babaları ve çocukları ziyaret ediliyor. Bugün de şehitlerimiz için mevlit okuttuk. 10 Nisan'da şehitlerimizi kabirlerinde ziyaret edeceğiz, çelenk koyacağız. Bu sene biraz buruk kutluyoruz bu etkinlikleri deprem felaketi yüzünden."

Mevlite Edirne Vali Vekili Sıdkı Zehin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne Baro Başkanı Gökhan Karakoç, kurum müdürleri, polisler, gaziler, şehit polislerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.