Edirne'de Toplu Taşıma Araçları Denetlendi

Edirne'de Toplu Taşıma Araçları Denetlendi
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri tarafından toplu taşıma araçlarına yönelik gerçekleştirilen denetimlerde belgeleri eksik olan ve araç muayenesini yaptırmayan sürücülere cezai işlem...

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri tarafından toplu taşıma araçlarına yönelik gerçekleştirilen denetimlerde belgeleri eksik olan ve araç muayenesini yaptırmayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Edirne'de arttırılan trafik denetimleri kapsamında toplu taşıma araçları kontrol edildi. Araçları durduran polisler, SRC ve psikoteknik belge, ürücülerin kimlik, havalı korna ve araçların muayenesinin kontrol etti.

Talatpaşa Asfaltı'nda ve kendin diğer işlek noktalarında toplu taşıma araçlarına yönelik denetim gerçekleştiren ekipler, kural ihlaline geçit vermiyor. Araçları tek tek durdurarak uygulama yapan ekipler, belgelerinde eksiklik belirlediği sürücülere cezai işlem uyguladı.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından toplu taşıma araçlarına yönelik trafik denetimlerinin artarak süreceği aktarıldı.