Edirne'de Türk, Bulgar, Rumen ve ABD'li Gençler Antrenman Yaptı

Edirne'de Türk, Bulgar, Rumen ve ABD'li Gençler Antrenman Yaptı
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce Edirne Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen kampa 50 güreşçi katıldı. 10 Nisan'da başlayan antrenmanlarda sporcular teknik adamların gözetiminde çalışmalar yaptı.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce Edirne Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen kampa 50 güreşçi katıldı. 10 Nisan'da başlayan antrenmanlarda sporcular teknik adamların gözetiminde çalışmalar yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi'nde görevli güreş antrenörü Habil Kara, yerli ve yabancı sporcuların verimli bir kamp süreci geçirdiğini dile getirdi.

ABD takımı ile gerçekleştirdikleri ikili müsabakada Türk sporcuların 5-0 galip geldiğini kaydeden Kara, "Sporcularımızın mayıs ayında gerçekleşecek 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası öncesinde böyle bir kamp yapmaları yararlı oldu." şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin kendilerine her zaman destek olduğunu belirten Kara, Türkiye'nin Avrupa ve dünyada önemli başarılara imza atacağını aktardı.