Edirne'de Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı!

Edirne'de Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı!
Edirne İl Genel Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, 8 ana madde görüşüldü.Söz konusu toplantıda, Musabeyli köyündeki motokros...

Edirne İl Genel Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, 8 ana madde görüşüldü.

Söz konusu toplantıda, Musabeyli köyündeki motokros alanının imar planında yapılacak değişikliği içeren madde de görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi.

Mehmet Geçmiş ise maddeyle ilgili yaptığı konuşmada, Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık'ın motokros alanında geçmişte yapılan hataların düzeltilmesi için çabaladığını söyledi.

Öte yandan alanla ilgili yeni bir imar planı yapılacağını belirten Geçmiş, şunları kaydetti:

Orada mera vasfındaki alan terk edilecek ya da mera vasfından çıkarılacak, plana dahil edilecek. Orası planlı bir alan haline gelecek. Artık Edirne'nin bir motokrosu var, sportif faaliyet alanı var. Bu da resmi kayıtlara bu şekilde işlenmiş olacak.

Son olarak da inşaat başlamadan önce planların çıkarılması gerektiğini vurgulayan Geçmiş, söz konusu alanın Edirne Belediyesi ya da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne devredilerek sportif faaliyetlerde kullanılabileceğini söyledi.