Edirne'deki Amatör Maçta Kavga: 6 Gözaltı Kararı

Edirne'deki Amatör Maçta Kavga: 6 Gözaltı Kararı
Edirne Süper Amatör Ligi'nde oynayan Keşanspor ile Kirişhanespor takımlarının Saraçhane Stadı'nda maçı vardı. Ancak maç sonrasında Keşansporlu taraftarlar arasında kavga çıktı. Kavgaya müdahale etmeye çalışan polise karşı...

Edirne Süper Amatör Ligi'nde oynayan Keşanspor ile Kirişhanespor takımlarının Saraçhane Stadı'nda maçı vardı. Ancak maç sonrasında Keşansporlu taraftarlar arasında kavga çıktı. Kavgaya müdahale etmeye çalışan polise karşı direnen 6 taraftar ise gözaltına alındı.

Edirne'de Keşanspor ve Kirişhanespor arasında oynanan maç sonrasında Keşansporlu taraftarlar kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesinin ardından çevre sakinleri polise ihbarda bulundu. Olay yerine giden polis, kavgaya müdahale etti.

Kavgaya müdahale eden polise karşı direnen bazı taraftarlar ise gözaltına alındı. Kavga sırasında düşen bir taraftar hafif yaralanırken, bazı taraftarların üzerinde satır ve bıçak gibi aletler tespit edildi.

Kesici aletlere polisler el koyduktan sonra şüphelileri Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne götürerek sağlık kontrollerini tamamladı. Daha sonra ise ifadelerinin alınması için emniyete götürüldü.