Edirne'deki Milletvekili Adaylarının Çalışmaları Sürüyor

Edirne'deki Milletvekili Adaylarının Çalışmaları Sürüyor
AK Parti Edirne milletvekili adayları Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban, Keşan ve beldelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.Esnaf ve vatandaşlarla buluşan milletvekili adayları partilerinin vaatlerini anlattı....

AK Parti Edirne milletvekili adayları Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban, Keşan ve beldelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Esnaf ve vatandaşlarla buluşan milletvekili adayları partilerinin vaatlerini anlattı. Yenimuhacir beldesindeki tekstil fabrikalarını da gezen heyet, işçilerle buluşup talepleri dinledi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki milletvekili adayları, İstasyon Mahallesi'nde de kahvehane ve esnaf ziyaretinde bulundu.

İba tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlarla buluştuklarını kaydetti.

AK Parti'nin kente yüksek sayıda oy alacağını söyleyen İba, "Edirne'mizden AK Partimize çok büyük bir oy ve şahlanış göreceğiz. Bu seçimin kazananı AK Parti olacak. Bu seçimin kazananı millet olacak, Edirne olacak, Türkiye olacak." dedi.

Öte yandan Aksal ve Hatipler, Havsa ilçesiyle, Azatlı, Abalar, Osmanlı, Sazlıdere köylerinde Kurban da Geçkinli, Köşençiftliği, Musabeyli, İskender, Sazlıdere köylerinde ziyaretlerde bulundu.