Edirne'deki Milletvekillerinin Seçim Çalışmaları Sürüyor

Edirne'deki Milletvekillerinin Seçim Çalışmaları Sürüyor
Keşan'da AK Parti Edirne Milletvekili ve milletvekili adayı Fatma Aksal, esnafla buluştu.Parti binasında yapılan buluşmadan sonra ilçe merkezindeki kahvehaneleri ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyen Aksal, iftar programına...

Keşan'da AK Parti Edirne Milletvekili ve milletvekili adayı Fatma Aksal, esnafla buluştu.

Parti binasında yapılan buluşmadan sonra ilçe merkezindeki kahvehaneleri ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyen Aksal, iftar programına da katıldı.

Edirne Sanayi Sitesi esnafını da AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve milletvekili adayı Tarık Hatipler tarafından ziyaret edildi.

Seçimler için esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen İba ve Hatipler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'yi ve Edirne'yi daha ileriye taşıyacaklarını aktardı.

AK Parti Milletvekili adayları Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban da Meriç ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

İYİ Parti Milletvekili adayları Mehmet Akalın Dilek Kırmızı, Hasan Hakan Şahin ve Hüseyin Erkin de Saçlımüsellim köyünde gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

İftarın ardından Akalın ve Şahin, Sığırcılı, Çakmak, Değirmenci ve Hamitli köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi ve talep ve şikayetleri dinledi.