Edirne'nin tamamında su kesintisi - 19 Aralık 2020

Edirne'nin tamamında su kesintisi - 19 Aralık 2020
Bir arıza sebebiyle Edirne genelinde su kesintisi yaşanıyor. Merak edilen soru, suların ne zaman geleceği. 19 Aralık 2020 Cumartesi günü sabah saatlerinde başlayan su kesintisiyle ilgili detaylar haberimizde. Su kesintisi ne zaman giderilecek?Edirne'de...

Bir arıza sebebiyle Edirne genelinde su kesintisi yaşanıyor. Merak edilen soru, suların ne zaman geleceği. 19 Aralık 2020 Cumartesi günü sabah saatlerinde başlayan su kesintisiyle ilgili detaylar haberimizde. Su kesintisi ne zaman giderilecek?

Edirne'de her gün bir su kesintisi yaşanmaya devam ediyor. Bugünün su kesintisi ise tüm mahalleleri etkiliyor. 19 Aralık 2020 Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Edirne Merkez'in tamamında su kesintisi yaşanıyor. Genel sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu hafta sonunda su kesintisi yaşanması vatandaş tarafından büyük tepkiyle karşılanıyor. Edirne Belediyesinden kesintiye ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, Edirne Jet Haber olarak yetkililerden aldığımız bilgiye göre bir arıza meydana geldi. Kesintinin, su depolarında basınçla ilgili bir problemden kaynaklandığı öğrenildi. Tüm mahalleleri etkileyen arızanın tam olarak ne zaman giderilip su verileceği belli değil. Su kesintisinin 'birkaç saat' süreceği belirtiliyor.

Güncelleme (21:00) - Kent genelindeki su kesintisi 12 saatten uzun süredir devam ediyor. Halen belediyeden yapılan bir açıklama bulunmuyor.