Edirnespor Ligin İlk Haftasını Puansız Geçirdi

Edirnespor Ligin İlk Haftasını Puansız Geçirdi
TFF 3. Lig 1. Grup’un ilk maçları bu hafta oynanandı. Edirnespor da ilk hafta maçında kendi evinde Çatalcaspor ile karşılaştı. 25 Kasım Stadyumu’nda oynanan maçtan Edirnespor 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Çatalcaspor'un...

TFF 3. Lig 1. Grup’un ilk maçları bu hafta oynanandı. Edirnespor da ilk hafta maçında kendi evinde Çatalcaspor ile karşılaştı. 25 Kasım Stadyumu’nda oynanan maçtan Edirnespor 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Çatalcaspor'un gollerini Buğra Civek ve İsmet Yazgan kaydetti.

Özer Karadas'ın İlk Maçı

Yeni sezona Özer Karadas yönetiminde başlayan Edirnespor, ilk maçında kendi sahasında mağlup oldu. Edirnespor maça Serkan, Engin, Ali, Kemal, Fırat, Sertaç, Gencay, Kazım, Çağlar, Batuhan ve Ahmet ilk 11'yle başladı.

Vali Kürşat Kırbıyık da Maçı Takip Etti

Edirnespor'un ligin ilk haftasında kendi evinde oynadığı maçı izleyenler arasında, Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık da yer aldı. Vali Kırbıyık'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak ve Edirne Spor Kulübü Başkanı Nabi Kırmızı da maçı tribünden takip etti.

Görsel Kaynak: