Edirne'ye gelmek isteyen mültecilere ücretsiz otobüs

Edirne'ye gelmek isteyen mültecilere ücretsiz otobüs
Suriye'de Türk askerine yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Edirne'ye gelmek isteyen mültecilere otobüs sağlayacaklarını duyurdu.Şehit olan askerlerimize...

Suriye'de Türk askerine yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Edirne'ye gelmek isteyen mültecilere otobüs sağlayacaklarını duyurdu.

Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet dileyen ve yaralıların da bir an önce şifa bulmasını temenni eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sınır şehri Edirne'ye gelmek isteyen mültecilere ulaşım desteği sağlayacaklarını belirtti. Özcan, açıklamasında, "Bu hain saldırıdan sonra hükümetimiz, sınır kapılarının mülteciler için açıldığını duyurdu. Bu kapsamda biz de arkadaşlarımızla çalıştık; Bolu'daki mültecilerin, sınır şehri olan Edirne'ye ulaşabilmeleri için Bolu'dan ücretsiz otobüsler kaldırmayı taahhüt ediyoruz. Edirne'ye gitmek isteyen mülteciler muhtarlıklara ve Bolu Belediyesine şahsen başvurabilirler. Sayı ne kadar olursa olsun, biz buradan Edirne'ye nasklini gerçekleştirmeye hazırız." diye konuştu.