Elektrik kesintileri yaşanacak

Elektrik kesintileri yaşanacak
Yapılacak planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle Edirne'de elektrik kesintileri yaşanacak. TREDAŞ tarafından yapılacak elektrik kesintisinden etkilenecek yerler şöyle:12 Haziran 2020 Cuma günü 05:00 ile 06:00 saatleri arasında...

Yapılacak planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle Edirne'de elektrik kesintileri yaşanacak. TREDAŞ tarafından yapılacak elektrik kesintisinden etkilenecek yerler şöyle:

12 Haziran 2020 Cuma günü 05:00 ile 06:00 saatleri arasında Sarıcapaşa Mahallesi'nde Trakya Hastanesi ve civarları, Talatpaşa Caddesi (kısmi olarak), Kadirhane Caddesi ve bağlı sokakları, Kıyık Caddesi (kısmi olarak), Sarıcapaşa Caddesi ve bağlı sokakları, Su Sokak, İsmail Erdoğan Caddesi ve Meydan Mahallesi'nde Selimiye Camii ve civarları, yeni ve eski müzeler, Taş Odalar Sokak, Kadirpaşa Mektep Sokak, Mimarsinan Caddesi, Ercan Biçer Sokak, Atik Alipaşa Sokak, Hacı Sofu Bayırı Sokak, Hacı Sofu Sokak, Zehrimar Cami Sokak, Su Terazi Sokak, Su Terazi Çıkmaz Sokak, Su Terazisi İmar Yolu Sokak, Menzil Çıkmaz Sokak, Zehrimar Cami Sokak, Ercan Biçer Sokak, Hacı Sofu Sokak, Mimarsinan Caddesi, Kılıçbaba Sokak, Kılıçbaba Tekke Sokak, Dut Sokak elektriksiz kalacak.

13 Haziran 2020 Cumartesi günü 09:00 ile 11:00 saatleri arasında Karaağaç Mahallesi'nde iki köprü arası mevkii Zafer Tangör Sokak ile DSİ ve Trakya Üniversitesi Sosyal Tesisleri; 11:30 ile 17:30 saatleri arasında Karaağaç Mahallesi'nde Bosnaköy yolu giriş mevkisinde kalan aboneler elektriksiz kalacak.

14 Haziran 2020 Pazar günü 09:00 ile 12:00 saatleri arasında Karaağaç Mahallesi'ne bağlı Lozan Caddesi (kısmi olarak) ve Yanıklık Küme Evler Bölgesi; 13:00 ile 16:00 saatleri arasında Karaağaç Mahallesi'nde bağlı Ofis Caddesi ve Sinekli Yolu Sokak bölgesi elektriksiz kalacak.